Storleksguide

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Här nedan hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig. Oavsett om du är osäker på hur du ska använda dina nyinköpta produkter eller är osäker på vilka du vill köpa så har du kommit rätt. Skrolla vidare för att hitta den produkt som passar just dig och dina behov.


Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Packing Bag (S)


Påsen i den mindre modellen är perfekt för smycken eller underkläder. Den fungerar även för andra mindre artiklar som lätt försvinner i väskan. 

Packing Bag (L)


Vår påse i den större modellen passar perfekt till smutstvätt när man är på resa, men den fungerar även utmärkt för badkläder eller en blöt handduk.

Packing Case


Vår packing case är perfekt för skor upp till ungefär storlek 43 då den vecklas ut, men man kan även lägga kläder och liknande i denna. 

Packing Pouch


Vår packing pouch fungerar bra som en mindre neccessär dvs. man kan ha saker som parfym eller hudvård. Man kan även ha smycken eller liknande.

Packing Cube - Plain (S)


Denna heltäckta packing cuben vattentät och därför perfekt för artiklar som är blöta eller som man inte vill ska komma i kontakt med annat. 

Packing Cube - Mesh (S)


Vår packingcube i meshdesign är perfekt för mindre klädesplagg, till exempel är t-shirtar eller liknande perfekta att packa i denna.  

Packing Cube - Mesh (M)


Vår i packingcuben i storlek medium är perfekt för mellanstora kläder. Till exempel så kan man ha lite tjockare tröjor, byxor eller varför inte klänningar?

Packing Cube - Mesh (L)


Våran största packingcube är perfekt för större plagg. Till exempel tjocktröjor eller jeans och tack vare remmarna inuti så får man plats med mer. 

Tillagd i varukorgen